free you

BJARKE SCHMIDT

> INSPIRATION > UDVIKLING > MOTIVATION

Coaching

Free You. Be You.

Bliv inspireret til nye muligheder, ideer og vinkler på frigørelse fra det som begrænser dig i at være dit bedste DIG. 

Udvikl ny kompetence til at overvinde dine begrænsninger, og fasthold din vej til frigørelse med opfølgende motivation.

 

Hvordan kommer vi igang?

Step 1:

Book gratis møde

Skriv på happii@me.com, udfyld formularen nederst på siden, eller ring på 29 74 40 75 for aftale om et uforpligtende og gratis onlinemøde.

Første skridt er at aftale et uforpligtende og gratis online møde. Det kan foregå via tale eller video. Mødet kunne minde om en god, dyb samtale med en god ven, der tør udfordre dig med at se muligheder og nye vinkler på det som du er nysgerrig på. 

Det første uforpligtende og gratis online møde behøver du ikke forberede noget. Du er dog velkommen til at have gjort dig nogle tanker om hvad du gerne vil bruge mødet til – evt. ny inspiration indenfor et specifikt emne, et konkret ønske om at frigøre dig fra noget specifikt, eller ønsker til hvad jeg kunne hjælpe dig med?

Step 2:

Inspirationssamtale

På det første onlinemøde taler vi om det du er nysgerrig på og undersøger nye muligheder og vinkler.

Hvis det giver mening, og du har lyst, kan vi aftale et nyt møde eller flere møder.

Du indbydes undervejs til ny inspiration og at se situationer “udefra” og med “andre øjne”.

Jeg har altid haft en stor lyst til at udfordre mig selv fysisk og mentalt. Jeg har ofte reageret modsat, når jeg har mødt noget jeg ikke vidste noget om og som lå udenfor min komfortzone – så måtte jeg bare undersøge det.

I mit liv har jeg haft stor glæde af viden og kompetencer fra kravmaga, yoga, tantra, faldskærm og freeliving, og de principper og tekniker jeg tager afsæt i som din mentor, vil ofte have rod i erfaring jeg har herfra. 

Der findes intet forløb der passer til alle, og derfor tilpasses antallet af møde efter behov. Det er helt op til dig og det du gerne vil.

Ja, måske har du bare brug for et enkelt møde for at få vendt nogle tanker og få lidt inspiration udefra.

En samtale er afsat til 60 minutter. Samtaler kan evt. senere udvides med praktiske øvelser.

Step 3:

Udvikling

Hvis du inspireres til at udvikle ny viden eller nye kompetencer indenfor et område jeg kan hjælpe, kan vi starte et udviklingsforløb sammen.

Som din inspirator og motivator støtter jeg dig i udvikling af bl.a. din selvtillid og selvværd, fysiske og mentale styrke, mod og handlekraft, livslyst og -glæde, mening og motivation.

Hvis du inspireres til at tilegne dig ny dybere viden eller en ny kompetence, kan jeg som mentor støtte dig i udviklingen. 

I et udviklingsforløb indgår øvelser og træning af både din krop, dit hoved og hjerte.

Eksempler

Ønsker du at frigøre dig fra afmagt overfor andres vold og dominans; kan en kombinatation af selvforsvarstræning  og meditation måske hjælpe dig?

Ønsker du større selvværd og frigørelse af livsglæde og -lyst; kunne en kombination af kravmaga, yoga og tantra måske hjælpe dig?

Ønsker du at frigøre dig fra stress; kunne en kombination af yoga, tantra og freeliving principper måske hjælpe?

Ønsker du større ændringer i dit liv; kunne en kombination faldskærm, tantra og freeliving måske være vejen?

Du er helt din egen og har din egen unikke vej til frigørelse og blive dit bedste DIG!

Step 4:

Motivation

Mange oplever personlig udvikling som spændende og motiverende i starten.  Udfordringen på motivationen opleves ofte i den efterfølgende vigtige periode, hvor din nye kompetence modnes og bliver til en naturlig del af dig. 

Som din motivator støtter jeg dig løbende så din udvikling fastholdes. 

 

Book aftale på tlf. 29 74 40 75

Andres historier...

Modtag nyheder?

Hvem er Bjarke

Frihed er mange ting, og vi oplever den meget forskelligt.

Et par eksempler…

Følelsen af afmagt (overfor voldelig eller dominerende adfærd hos andre), har jeg set ødelægge livet for kvinder og mænd. Gennem undervisning i Krav Maga træning har jeg erfaret hvordan frigørelse fra afmagt (tag magten tilbage) har boostet selvtillid og åbnet op for helt nye liv.

Jeg har oplevet på mig selv og andre, hvad frigørelse gennem yoga kan gøre for kvaliteten af ens fysiske og mentale tilstand, og herved livskvalitet og -glæde.

Manglende kontakt med sin krop, måske endda suppleret med skam, begrænser livsenergi, -lyst og -glæde. Jeg ser hvordan tantra frigør krop og sind fra det selvskabte ‘fængsel’ om ikke at være god nok og om hele tiden at være i præstation.

Frihed kan ikke gives. Du må tage ansvaret for din frihed tilbage til dig selv!

Jeg kan ikke forestille mig noget mere fantastisk end at støtte dig i din frigørelse, i at blive DIG.

Som træner, instruktør og leder har jeg inspireret, udviklet og motiveret mennesker i mit arbejds- og fritidsliv. 

Med afsæt i min erfaring med principper, viden og tekniker fra bl.a. KravMaga, Yoga, Tantra, Faldskærmsspring og ‘FreeLiving’, tilbyder jeg at hjælpe og støtte dig i din frigørelse.

Læs evt. yderligere om mine kompetencer på happiitoshare.com

Made with ❤ by Bjarke Schmidt